Waar ik deze week naar zal kijken op tv – 3

Er is weer een nieuw tv-seizoen begonnen dus moest ik mijn lijstje nog eens updaten. Maar ondertussen hebben wij Proximus tv opgezegd en kijken we dus alleen nog maar online.

Maar ook online kan je het nieuwe tv-seizoen (soms wel met een beetje vertraging) volgen dus bij deze…

Gert Late Night – Vier

Dit stond ook in mijn vorig lijstje. Veel hangt wel af van de gasten die er komen maar ik blijf voorlopig nog even kijken.

Gert Late Night –  Vier – Maandag tot donderdag 22u15

Die huis – Eén

Het huis vond ik altijd mooi om naar te kijken, de versie in Zuid-Afrika zal dus ook wel minstens even interessant zijn. De gasten van dit jaar zijn in ieder geval de moeite waard om beter te leren kennen.

Die huis – Eén – Dinsdag 21u30

Voor hetzelfde geld – Eén

Gaat ook al even mee (5 seizoenen) en blijft interessant. Geld hebben wij nog niet teveel dus als we geld kunnen besparen op iets dan kijken we dat wel na. Er zijn dus al verschillende tips in het programma gepasseerd die we nog steeds toepassen.

Voor hetzelfde geld – Eén – Woensdag 20u40

Bake Off Vlaanderen – Vier

Hier werd veel reclame rond gemaakt want eindelijk kwam de Bake Off naar Vlaanderen. Ik had dit nog nooit gezien maar de Vlaamse versie vind ik wel goed. Ik loop en beetje achter met afleveringen (komt ervan als je niet live kijkt) maar het staat op mijn lijstje van te bekijken programma’s omdat ik het wel leuk vind.

Bake Off Vlaanderen – Vier – Woensdag 20u35

Unforgotten – Eén en Loch Ness – Canvas

De eerste afleveringen moeten nog uitgezonden worden dus ik weet nog niet wat ik ervan zal vinden. Maar ik denk wel dat het iets is voor mij aangezien ik dit soort misdaadseries wel graag zie.

Unforgotten – Eén – Vrijdag 20u40
Loch Ness – Canvas – Zaterdag 20u40 (2 afleveringen na elkaar)

When Calls the Heart – Netflix

Alhoewel ik nog twijfel of ik hier nog verder naar ga kijken. Seizoen 1 vond ik echt wel beter dan het tweede dat ik juist begonnen ben. De reeks speelt zich zo’n 100 jaar geleden af in het (wilde) westen van Canada.

Een stadsmus, Elizabeth, wordt de lerares van het lokale schooltje in een klein mijnwerkersdorpje. Ze komt uit een rijke familie en heeft nooit zelf moeten eten maken, kleren wassen, … Op haar eerste avond in het dorp lukt het haar zelfs om haar huisje in brand te steken. Maar met vallen en opstaan lukt het haar om een nieuw leven op te bouwen.

Doctor Who – Netflix

Iedereen is hier zo vol lof over dat ik het ook wel eens wou zien. Soms een beetje absurd, zelden geloofwaardig maar altijd grappig. Op Netflix begint het pas met seizoen 5 dus de eerste vier heb ik niet gezien.

The missing – Netflix

Eerder zag ik het tweede seizoen hiervan op één en ik was nu wel benieuwd naar het eerste. Het tweede seizoen vond ik precies wel beter maar ik ben eigenlijk benieuwd hoe het verhaal afloopt.

One day at a time – Netflix

Ik kijk hiernaar omdat het gewone feelgood televisie is. Maar dat maakt het niet minder slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *