Waar ik deze week naar zal kijken op tv – 2

Van het lijstje van vorige keer zenden ze niet veel meer uit op tv, dus hier volgt een nieuw lijstje:

Perfect – Vier

Het eerste seizoen heb ik niet gezien, maar daar begin ik nu een beetje spijt van te hebben. Je ziet Karen en haar medegezellen met vallen en opstaan zich klaar maken voor de 20km van Brussel. Ik vind het mooi om te zien dat ook bij hen niet alles perfect gaat, dat ze serieus kwaad op zichzelf kunnen zijn. Maar zoals ze bezig zijn ben ik er vrij zeker van dat ze wel die 20km zullen uitlopen.

Perfect – Vier – Donderdag 20u35

Control Pedro – Vier

Iets leren zal je met dit programma niet doen. Maar als je de leuke filmpjes, programma’s, apps, … van het internet wil vinden, dan kan dit je wel helpen.

Verstand op nul en lachen maar.

Control Pedro – Vier – Donderdag 21u35

Gert Late Night – Vier

Een laat avond show waarin de actua van de dag besproken wordt vanop een jacht in de haven van Antwerpen. De gastheer is Gert Verhulst, James Cook helpt hem erbij en elke week ontvangen zij 3 gasten die blijven slapen op de boot.

Ideaal voor een grappig einde van de dag, enkel is het voor mij juist iets te laat op de avond.

Gert Late Night –  Vier – Maandag tot donderdag 22u20

De 3 wijzen – Eén

Misschien is het gewoon uit nostalgie maar ik kijk wel graag naar deze quiz, een ouwe klassieker maar niet achterhaald of ouderwets.

De 3 wijzen – Eén – Zondag 20u35

Op weg met Jan – Eén

Ik zie wel graag dat soort reisprogramma’s maar hier had ik het gevoel dat het te vroeg is afgelopen. Het duurt niet lang genoeg om het land te leren kennen en het duurt niet lang genoeg om de gast te leren kennen. Ofwel had het dus wat langer mogen duren ofwel hadden ze mogen focussen op de gast of het land.

Maar ik kijk wel verder hoor, de andere afleveringen interesseren me ook wel.

Op weg met Jan – Eén – Maandag 20u40

Jani gaat … – Vier

Bij het eerste seizoen twijfelde ik eerst of het wel goed ging zijn, maar na de eerste aflevering was ik overtuigd en dat ben ik nog steeds. Jani gaat naar de vreemdste plaatsen. Oké niet alle plaatsen zijn even vreemd maar je ziet er Jani niet zo direct bij passen, zoals bij de brandweer. Je leert wel alles eens van een andere kant kennen en uiteindelijk blijkt dat Jani overal bij past.

Jani gaat … – Vier – Maandag 20u35

Goed volk – Eén

Jeroen Meus raakt blijkbaar overal binnen via de keuken en in tegenstelling tot Op weg met Jan leer je hier wel de mensen voldoende kennen. Je krijgt een andere visie over de mensen waar hij te gast is. Die speciale mensen zijn eigenlijk meestal ook heel gewoon.

Naast een goede kok blijkt Jeroen ook een goede interviewer te zijn.

Goed volk – Eén – Dinsdag 20u40

Over eten – Eén

Weet jij wat je eet? Als je naar Over eten kijkt, blijkt dat je nog veel kan bijleren over wat je eet. Kobe en Danira passen perfect bij elkaar. En het filmpje waarbij ze een afgewerkt product terugbrengen naar de basisingrediënten vind ik altijd mooi om naar te kijken.

Over eten – Eén – Woensdag 20u40

Nog een speciale vermelding voor

  • Ofwel vind je het belachelijk en kijk je niet, ofwel kijk je en ik kijk: Eurosong – Eén – Zaterdag 13 mei
  • Deze film wou ik echt wel zien, hij staat dus al geprogrammeerd: The imitation game – Canvas – Vrijdag 5 mei om 22u15
  • Belle en het beest: Vorige maandag zijn we nog eens naar de cinema geweest. Ik heb wel gezegd dat we voor Arlieke naar Belle en het beest gingen kijken, maar eigenlijk wou ik hem zelf zien. De film heeft me niet teleurgesteld, vandaar dat hem in deze lijst staat.

De netflix-reeksen uit de vorige lijst zijn ook nog niet uitgekeken, dus die horen hier eigenlijk ook nog thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *