Perfect?-Challenge: The end

De zomer is nu echt gedaan en de perfect?-challenge ook. Voor mij is niet alles even goed gegaan maar ik heb er wel veel uit geleerd.

  • Mini-MinsGame: ik kijk nu op een andere manier naar wat ik opruim. Mijn bureau is ook nog nooit zo goed opgeruimd geweest. Nu nog de keuken en de woonkamer eens onder handen nemen.
  • Elke dag yoga: ik blijf interesse hebben in yoga. Ik heb al eens naar andere filmpjes gekeken maar voorlopig hou ik het bij Adriene, zij legt het goed uit wat je moet doen.
  • Elke dag iets doen dat je niet graag doet of al even uitstelt: ik blijf wel nog steeds dingen uitstellen maar ik doe wel vaker iets wat ik al langer uitstelde.
  • 1 week lang geen…: minder chocolade ok, geen chocolade dat gaat echt niet hoor. Door weer vaker eens chocolade te eten ben ik weer minder cola gaan drinken en dat laat ik dan toch liever vallen. Dus we doen nu aan geen cola meer en dat hoop ik langer vol te houden dan een week.
  • Productiviteitschallenge: dat gaat nog steeds op en af, er zijn dagen dat ik productiever ben dan andere dagen.
  • Elke dag 15 minuten lezen: nog steeds meestal op de trein (waarvan de rit maar 10 minuten duurt), maar ik lees niet enkel op de trein als ik alleen thuis ben dan lees ik ook wel ’s avonds in plaats van tv te kijken.
  • Grattitude-challenge: ik ben dit nog altijd aan het volhouden.

Perfect is mijn leven niet, om alles hierboven elke dag vol te houden zouden er meer uren in een dag moeten zijn. Ik kan niet elke dag en yoga doen en opruimen en extra productief zijn en iets doen dat ik steeds uitstel en lezen en dan nog mijn werk doen en met mijn gezin bezig zijn en eten maken en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *