Perfect?-challenge 6: elke dag 15 minuten lezen

De Perfect?-challenge is nog niet gedaan, deze week elke dag 15 minuten lezen. Ik lees wel vaker, vrienden en familie zeggen zelfs dat ik veel lees maar ik ken andere die nog veel meer lezen dan ik. Ik veronderstel dat die vrienden en familie van mij dan niet zo vaak lezen als ik.

Elke dag lezen doe ik eigenlijk wel niet (behalve op vakantie). Dus ik heb wel een beetje moeite moeten doen. Ik lees op de trein, maar ik zit maar 10 minuten op de trein dus dat wou ik niet meetellen. Het moest 15 minuten aan een stuk zijn, vond ik.

En ja hoor deze keer is de challenge gelukt! Ik heb elke dag minstens 15 minuten aan één stuk gelezen.

Ik las Bijna echt gebeurd van Liane Moriarty (bekend van Grote kleine leugens) volledig uit en ik ben begonnen met In het water van Paula Hawkins (bekend van Het meisje in de trein)

Conclusie: Deze keer is de challenge dan wel gelukt. Maar is mijn leven daarvan beter geworden? Ik weet het nog niet zo direct. Het gebeurde voor deze week ook al dat ik eerder begon te lezen dan tv kijken. Ik lees als ik naar het werk ga sowieso ook 2 keer 10 minuten op de trein. En in het weekend durf ik me ook al eens in de zetel te zetten met een boek.

Een verschil met deze week: ik voelde me verplicht om te lezen, gisteren heb ik echt moeite moeten doen om te lezen. Dus neen ik vind het niet erg als ik niet alle dagen kan lezen maar ik zou het wel erg vinden om niet meer te kunnen lezen.

Eén reactie op “Perfect?-challenge 6: elke dag 15 minuten lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *