Perfect?-challenge 5: Productiviteitschallenge

In de Perfect?-challenge van afgelopen week moesten we een beetje productiever zijn. Maar dat is niet zo geweldig goed gelukt, om een voorbeeld te geven: dit bericht moest eigenlijk gisteren al verschijnen (zo productief was ik dus).

Ik was nochtans met volle moed begonnen en voor deze challenge kregen we zelfs 30 tips om productiever te zijn (je kan die hier vinden).

Ik werkte vroeger al met lijstje om dingen gedaan te krijgen en om niets te vergeten. Dus op deze manier ben ik maandag ook begonnen op het werk. Dat lijstje werd al snel behoorlijk lang, het was dan ook de eerste dag werken na mijn verlof. Het lukte wel om ook veel door te strepen maar het was duidelijk een lijstje voor meer dan één dag. Ik denk dat dat ook een reden is waarom ik niet verder naar de 30 tips gekeken heb, ik heb heel de week hetzelfde lijstje gebruikt (vandaag ook nog trouwens).

Thuis heb ik me vooral bezig gehouden met het opruimen van onze reisspullen. En om één of andere reden ben ik ook voortdurend aan het opruimen in mijn bureau (al onze rommel verhuisd precies altijd naar daar).

Afgelopen weekend was helemaal niet productief omdat we niet echt thuis waren. Daarom dus vandaag pas dit bericht.

Conclusie: weer een challenge die niet lukte. Maar op de lijst met 30 tips staan eigenlijk wel tips die ik wil uittesten, dus deze challenge ga ik verlengen. En op dagen dat ik me minder productief voel, ga ik een hulplijn inschakelen door de lijst er terug bij te nemen.

(Ja, ik ga van challenge 2 naar challenge 5, maar challenge 3 en 4 waren niet haalbaar om uit te voeren tijdens onze vakantie. Ik ben van plan deze twee te doen na de laatste week).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *