Perfect?-challenge 2: Alle dagen yoga

In de Perfect?-challenge van deze week doen we elke dag aan yoga. Ik had nog nooit echt yoga gedaan en wou dit eerder al eens doen. Goed negen jaar geleden wou ik hier ook eens aan beginnen en via het werk kon ik mij inschrijven in een reeks voor beginners. Maar ik werd zwanger en was veel te ziek om aan yoga te doen (eigenlijk was ik tot niet veel meer in staat). Daarna is het niet meer gelukt om eraan te beginnen. Ik had iets nodig om me dat ene zetje te geven.

Dus de bedoeling was om deze week elke dag yoga te doen, of dat toch te proberen. Zoals je dus kan raden is dat niet gelukt, maar ik heb het deze week wel vier keer uitgetest. En ik moet zeggen het deed me wel deugd en ik wil het echt wel verder blijven doen (***steekt gauw nog een losse broek in haar valies***).

Eerder vond ik het moeilijk om aan yoga te beginnen omdat ik niet wist waar ik moest zoeken. Er staan duizenden filmpjes online en er zijn teveel apps voor je smartphone. Maar alles wat ik bekeek was te zweverig of te moeilijk. En mijn gebrek aan lenigheid helpt ook niet altijd. Maar dankzij de challenge ben ik bij Yoga With Adriene en zij heeft me echt wel geholpen.

Conclusie: net als vorige week heb ik het geen week volgehouden maar in tegenstelling tot vorige week ben ik wel meer enthousiast. Dagelijks yoga doen zal niet lukken maar met de hulp van Adriene zal het wel lukken om verder te doen.

Eén reactie op “Perfect?-challenge 2: Alle dagen yoga

  1. Het is inderdaad soms questie van het juiste moment en het vinden van de juiste begeleiding! Succes met de verderzetting van de yoga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *