Mijn plekje thuis

Iedereen heeft zijn eigen plekje nodig. Arlieke heeft haar kamer (of haar rommelnest, hoe je het wil noemen), Thierry heeft zijn fotostudio en ik heb mijn bureau. Mijn bureau wordt ook als strijkplaats gebruikt en aangezien Thierry meestal de strijk doet, is hij ook vaak in mijn bureau. In mijn bureau staat ook meestal de laptop dus als Arlieke extra huiswerk wil maken op de laptop, doet ze dat ook in mijn bureau. Met andere woorden ik moet mijn bureau vaak delen.

Sinds kort hangen ook mijn rekjes omhoog dus heb ik eindelijk de laatste verhuisdozen die in mijn bureau stonden kunnen leegmaken. Op de foto zie je het nog niet maar aan de muren komen ook geleidelijk aan een beetje foto’s en tekeningen te hangen dus het wordt er eindelijk ook een beetje gezellig.

In mijn bureau:

  • werk ik op dagen van telewerk
  • werk ik aan mijn blog
  • maak ik naaiwerkjes
  • gebruik ik mijn silhouette cameo
  • doe ik computerwerk
  • zit ik op mijn hometrainer
  • help ik Arlieke met haar huiswerk
  • doet Arlieke haar huiswerk (als ik er ook zit)
  • doet Thierry de strijk (een zaligheid in een huis: een vent die de strijk doet)

(40 dagen bloggen – dag 12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *