Mijn favoriete podcasts

Eigenlijk zijn dat er niet zo veel. Ik luister vooral terwijl ik aan het werken ben en daardoor luister ik maar met een half oor en niet alle podcasts zijn daarvoor even geschikt. Vooral bij Engelstalige podcasts heb ik problemen om te weten waarover ze nu eigenlijk gaan. Op dagen dat ik wel moeite doe om echt te luisteren lukken de Engelstalige natuurlijk wel.

Maar naar wat luister ik dan wel?

Ik ben nog steeds een informaticus, moesten we wat meer geld hebben dan zou ik ook meer gadgets hebben. Technologie en wetenschap interesseren me dus wel en in deze categorie hebben we: Tech45, Moules de Geek en Nerdland.

Een beetje humor mag ook altijd (alhoewel dat er ook altijd een beetje humor in de vorige zitten) en dan hebben we Mosselen om half twee.

Ze liggen nu eventjes stil, maar deze vind ik ook leuk: mensen met een speciaal verhaal in Iemand.

Deze week heb ik er nog 3 toegevoegd aan de lijst en deze moet ik nog uitzoeken of ik ze verder ga volgen: Nerdland (deze had ik al vermeld hierboven), Check dees! en Happier with Gretchen Rubin.

(40 dagen bloggen – dag 13)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *