Dag 2015! Welkom 2016!

De eindejaarsfeesten zijn nu echt gedaan. De kerstboom is opgeruimd. Nu kunnen we ons volledig richten op 2016.

Maar eerst nog eventjes over de laatste dagen van 2015. Ik heb mij ook laten verleiden om eens iets te doen voor een onbekende (in ruil dat een onbekende ook iets voor mij doet). Ik heb hiervoor meegedaan aan de kerstruil van Big City Life en de kerstkaartenruil van Nummer 44

Zelf mocht ik een kaartje sturen naar Liese en Haaike. Het cadeautje mocht ik sturen naar Liesbet.

Ik kreeg kaartjes van Camilla en Mme Carper. Het cadeautje kwam van Matthias. Bedankt voor jullie kaartjes/cadeautje, ik keek er met plezier naar uit en vond het leuk om ze terug te vinden in mijn brievenbus!

Dank u Romina van Big City Life en Meisje van Nummer 44. Het was een leuke ervaring en ik heb weer veel nieuwe blogs leren kennen.

Nu richten we ons op 2016.

Vorig jaar probeerde ik al mee te doen aan de verbeelding book challenge maar dat is toen niet echt gelukt. Ik dacht dat ik met gewoon te lezen wel veel puntjes zou schrappen, ja dat is waar maar lang niet genoeg. Dit jaar ga ik beter mijn best doen en echt boeken zoeken die voor de puntjes passen en niet enkel lezen wat ik zelf wil lezen. Hopelijk ontdek ik zo ook eens andere boeken. De verbeelding book challenge 2016 kan je hier vinden.

Puntje 26 (Een boek dat springt tussen verschillende tijdsperiodes) kan ik alvast afvinken: Het eerste boek dat ik dit jaar gelezen heb is De wintertuin van Kristin Hannah.

Het nieuwjaarscadeautje dat ik voor mezelf gekocht is een naaimachine. Dus ik wil dit jaar ook een beetje naaien. Ik heb wel al eens genaaid maar dat is al lang geleden (zo ongeveer 15 jaar) dus we gaan niet te moeilijk beginnen met een rokje voor Arlieke.

Om meer lezers te krijgen heb ik beslist om een Facebook-pagina aan te maken voor de website, want nieuwe lezers bij krijgen is altijd leuk, hoeveel lezers je ook hebt. Dus als je liever de website volgt via Facebook dat kan nu ook! Voor mezelf gebruik ik eigenlijk niet zoveel Facebook dus ik hoop dat ik het een beetje goed doe.

Eén reactie op “Dag 2015! Welkom 2016!

  1. Beste wensen voor 2016, leuk dat je ook meegedaan hebt met de kerstkaartenruil.
    Ow, een naaimachine … dan kan je nu ook veel mooie stofjes kopen en naaiprojectjes beginnen. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *