Bakinge en Just Jookje

Toen ik deze blog begon had ik een duidelijke visie voor ogen en alles was dan ook rond deze visie gemaakt. Maar ik merk de laatste tijd steeds vaker dat ik niet meer de juiste berichten vind om hier te schrijven. Ik wil niet echt de visie van deze blog veranderen. De best gelezen berichten zijn hier nog steeds de recepten en daarom wil ik dat hier zo laten en ga ik een nieuwe weg uit op een nieuwe blog. Er zullen waarschijnlijk hier wel nog berichten verschijnen maar voorlopig eventjes een beetje minder.

Inge heeft het momenteel te druk met haar nieuw bijberoep en schrijft daardoor ook minder berichten. Maar zij wil het hier ook zeker nog niet opgeven. Ooit komt er terug tijd en komen er terug berichten.

Wil je meer over mij lezen ga dan gerust naar Just Jookje. De lekkerste koekjes en taarten maakt Inge voor je bij Bakinge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *