Arlieke en haar LEGO

Het liefst zou Arlieke een hele dag op haar tablet spelletjes spelen en filmpjes kijken (niet dat ze dat mag). Maar zet haar bij haar LEGO en ze vergeet haar tablet (en al de rest ook). In haar geval is dat de meisjes versie: LEGO Friends en de aanverwanten daarvan: LEGO Disney, LEGO Elves en sinds kort LEGO DC Super Hero Girls.

Een nieuwe LEGO doos steekt meestal snel in elkaar en dan begint het pas. Want dan fantaseert ze er hele verhalen bij. Er moet dan ook nog veel bijgebouwd worden met oudere LEGO blokjes.

Naast de verhalen heeft ze ook nog genoeg fantasie om volledig nieuwe dingen te verzinnen en te bouwen. Ze maakte al verschillende wagentjes om het een en het ander te vervoeren, een m&m verdeler (zie de foto’s als je niet weet wat dit is).

Met nieuwjaar kreeg ze van haar peter LEGO BOOST, met deze versie maak en programmeer je robots. En neen dat is niet enkel voor jongens, Arlieke vindt dit even fantastisch en het programmeren heeft ze blijkbaar wel van haar mama mee. Weer een hele wereld van nieuwe fantasie die open gaat.

(40 dagen bloggen – dag 3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *